Ruitersport Centrum Zutphen
Archief 2021
KOBUS. Overleden op 11 januari 2021. Stamboek naam: NKOSI. Ruin. B dressuur/springen. Geboren in 1995. Helaas ging het herstel van jouw geblesseerde heup na de val in de gang vier weken geleden niet zoals we gehoopt hadden. In plaats van beter ging je met de dag op alle vier de benen slechter lopen en hebben we het besluit moeten nemen om je te laten inslapen om verder lijden te voorkomen. Wat was je een geweldig karakter paard, voor groot en klein met een hart van goud maar o zo ondeugend. Als we jou niet als eerste uit de wei haalden, bedacht je je geen seconde en sprong je zelf over de omheining heen om met een rotgang op stal af te koersen. Bedankt voor de 7 mooie gezonde jaren bij ons, we gaan je missen vriend.
In februari 2021 viel het dikste pak sneeuw sinds 10 jaar. Dat betekent veel extra werk in de manege, maar er is toch ook tijd voor een paar leuke activiteiten.
En de pony’s vinden het helemaal geweldig!
21 februari 2021: Tekst overgenomen van Melanie en Isa over hun lieve pony Ootje. Een liefdevol besluit om haar verder lijden te besparen. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Manege Zutphen. “En dan komt toch het moment waar we zo bang voor waren. Het ging vandaag niet meer. Acuut hoefbevangen door de cushing. Je had zo'n pijn. Lieve Ootje, bedankt voor het afgelopen jaar. Voor al je liefde, geduld en eigenwijsheid. Isa en ik gaan je heel erg missen. Dag Onze Oude Taart”. 1-1-1996 / 21-02-2021.
Archief Archief