Ruitersport Centrum Zutphen
Ponykampen in 2022.
Drie ponydagkampen in de voojaarsvakantie: februari/maart 2022.
Ponydagkampen in mei 2022.
Ponykampen in juli - augustus 2022.
Houding- en zit clinic van “Moving Horses”.
Paardrijden, zwemmen, Knutselen, “Pimp je pony”, eten en drinken. En bovenal: plezier!
Tommie heeft genoten van de knuffel sessies.
Alweer de laatste kamp dag! Vanmorgen vroeg dressuur en working equitation, vanmiddag naar het zwembad in Vorden geweest. Lekker hysterisch gedaan met z'n allen door de wespen. Het was alleen 'veilig' in het water dus 2,5 uur in het water gelegen. Lekker verantwoord patat voor lunch en pizza voor diner met toetjes waar bij sommige stiekem alcohol in zat. Gelukkig hadden ze het zelf gezien want ik had m'n leesbril niet op bij het kopen van de desserts. De bonte avond met Bridget en Romana is in volle gang en er worden behoorlijk wat optredens gedaan waar de hele week hard voor is geoefend!
Irene op Facebook: Het was een super leuke week met een hele gezellige groep meiden! Morgen ochtend alles weer naar huis en op naar een weekend niks doen...
Irene op Facebook: De laatste ponydagkamp week is van start gegaan met de hittegolf, dus gister en vandaag uurtje eerder begonnen, vroeg rijden en verder rustig aan met de pony's. Heerlijk poetsen, knuffelen, grondwerk, working equitation, zwemmen, spelletjes op de pony's, en gewoon lekker op de manege zijn. Hopelijk is het nu dan ook klaar met die hittegolf ! De dag gestart met 2 lessen dressuur. Na de lunch “pimp je pony”, muffin versieren en hoefijzer versieren. En een heerlijke verkoelende bui vanmiddag.
Archief Archief